Transformă cănile personalizate în ceva deosebit

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu e usor sa iti impresionezi clientii si partenerii prin cadouri personalizate. Un simplu cadou care nu transmite nimic va ramane un simplu cadou si atat. Partea buna este ca poti transforma lucrurile simple in ceva exceptional prin doar cateva idei. Cu siguranta toti am vazut cani personalizate cu diferite mesaje sau elemente grafice. Unele ne-au ramas in minte, altele nu. Atunci cand un simplu lucru te impresioneaza inseamna ca semnifica mai mult decat obiectul in sine.

Atunci cand iti place o cana personalizata, nu iti place functionalitatea ei, fiindca toate sunt create pentru a te ajuta sa tii in mana un recipient din care sa bei o substanta lichida. Insa cand acest obiect te atrage si iti face placere sa il folosesti inseamna ca semnifica pentru tine mai mult decat specificatiile mentionate. Iti place o cana personalizata pentru ca iti creeaza emotie. Iata cum poti transforma canile personalizate in obiecte deosebite.

Culori indraznete

Culorile ne fac sa ne simtim bine sau mai putin bine, de aceea alegerea culorilor este importanta. Cu cat vei alege culori mai indraznete, cu atat vei da mai multa semnificatie unei cani personalizate. Te poti juca cu combinatii de culori pentru a crea efecte deosebite.

Mesaje amuzante

Mesajele amuzante sau citatele intelepte se potrivesc de minune pe astfel de obiecte. Gandeste-te care este starea persoanei in momentul in care foloseste o cana. Pentru persoanele care lucreaza la birou, pauza de hidratare este un mic moment in care se deconecteaza de la munca. Acest moment poate fi oportun pentru a-l binedispune si a-l face sa gandeasca lucrurile pozitiv. De fiecare data cand ia cana in mana, o persoana citeste mesajul pe care l-ai ales. Profita de acest moment!

Elemente grafice

Elementele grafice sunt, de asemenea, folositoare in acest sens. Exista personaje indragite, asa cum sunt minionii care vor contribuie la starea de spirit a persoanei in cauza. Desenele ne fac sa ne simtim mai bine.

Forme atipice

Poti opta si pentru forme atipice ale acestor cani personalizate. Imaginatia nu are limite. Creeaza ceva unic din niste simple obiecte asa cum sunt canile personalizate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *