OPINIE! Cât mai durează iubirea UDMR+PNL la Satu Mare? ALDE, amantul ascuns sub pat?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În ciuda oricăror direcții de la vârful partidelor, PNL și UDMR se iubesc la Satu Mare. Un fel de iubire cu forța, un fel de Irinel și Monica Columbeanu sau alte cupluri celebre, în care unul e atras de banii și potența financiară a celuilalt, iar cel potent are nevoie de un partener, ca să dea bine în public.
Deși de la vârf celor de la PNL li s-a trasat sarcină să nu colaboreze cu UDMR, pentru că sunt parteneri de guvernare cu PSD, la Satu Mare UDMR e un fel de macho man cu bani și statut social pe lângă care fetișcana PNL se gugurește pentru anumite beneficii.
Pe de altă parte, deși președintele UDMR a spus-o clar și răspicat săptămâna trecută că „PNL a devenit un partid ultranașionalist și antimaghiar”, dar cei din UDMR continuă să se plimbe la braț cu PNL, pentru că dă bine unui domn din înalta societate să arate că are un partener de viață, cu care împarte și bune și rele, deși cei doi nu dorm de mult în același pat și nu împart nimic altceva decât aparițiile publice.
În toată povestea de iubire se pare că apare și o amantă, cei de la ALDE, care stau ascunși sub pat, trag cu urechea și primesc promisiuni că de îndată ce se poate, se va băga divorț și ei vor fi iubita oficială a magnatului care se pare că are încă o o avere de imagine și potenția de prosperitate pentru încă un mandat.
Nici PSD la Satu Mare nu s-ar supăra să fie o amantă folosită pe post de imagine, doar că se pare că social democrații sunt din categoria celor care vor totul sau nimic, în genul domnițelor care înainte de prima noapte de iubire cer semnătura în alb pentru un act de proprietate sau cel puțin cadou o mașină ca să se onduleze după cererile masculului feroce.
În acest condiții idila UDMR – PNL de la Satu Mare pare să o ia spre destrămare, mai ales că copiii PNL-ului nu sunt de acord cu „tatăl adoptiv”, iar PNL, oricât ar fi de fără scrupule, nu poate părea în fața publicului „mamă denaturată” care să își trimită de acasă copiii pentru că critică un tată care îi molestează pe ascuns.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *