Cum s-a petrecut crima de la Casablanca! Victima și criminalul au socializat înainte de groaznicul incident

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Crima oribilă de dumincă noaptea de la Satu Mare a fost rezolvată de polițiști, acum fiind treaba procurorilor să îl pună sub acuzare pe Ștefan Roman, principalul și singurul suspect al crimei.
Se pare că acesta nu a ajuns întâmplător în localul Casablanca, conform polițiștilor el fiind cazat de două zile în această unitate. În seara zilei de duminică el a pierdut sume importante de bani la jocurile de noroc din local și a cerut banii înapoi, dar după puțin scandal și după explicațiile barmanei Nicoleta Dunca, el a plecat, dând de înțeles că a înțeles că a pierdut și că nu își recuperează banii.

Bărbatul a revenit în mijlocul nopții la localul Casablanca, și cunoscându-l, Nicoleta Dunca, de serviciu la bar, i-a deschis ușa de la local, deși aceasta este închisă duminica, din lipsă de program la bar. După ce i-a deschis se pare că cei doi au servit o pizza împreună. Conform înregistrărilor de pe camerele de luat vederi, bărbatul a izbucnit într-o criză de nervi, amintindu-și că femeia a refuzat să îi înapoieze, cu câteva ore înainte, banii pierduți la aparate. Acesta a lovit-o cu mai multe sticle în cap, care s-au spart, iar mai apoi de mai multe ori cu o sticlă de vodka. Lăsându-o să agonizeze, bărbatul s-a dus sus în cameră să își facă bagajul pentru a pleca de la localul Casablanca.

Între timp femeia i-a trimis un mesaj colegei ei de muncă, pe care a rugat-o să sune la 112 și să îi trimită o salvare, scriindu-i pe scurt ce a pățit.

Bărbatul a coborât din cameră și a luat toate țigările aflate pe raful barului de la local și banii și a fugit, încercând să iasă din țară prin Vama Urziceni. Acesta a fost prins de polițiștii de frontieră și predat mai apoi celor de la Inspectoratul de Poliție Județean.

Până ca colega Nicoletei să își dea seama că mesajul este unul real și să sune la 112, femeia bătută de bărbat a decedat, din cauza unei hemoragii puternice la cap. În urma ei a rămas o fiică îndurerată care a transmis un mesaj extrem de trist când a aflat că și-a pierdut mama, aceasta fiind singura rudă pe care o avea.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *