După ce a incendiat blocul de pe Horea 6 de două ori în mai puțin de o săptămână, piromanul a fost evacuat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Două incendii au avut loc în locuințele sociale de pe strada Horea numărul 6, cunoscute ca și cuibul infracțional din centrul municipiului Satu Mare. După primul incendiu de sâmbătă noaptea, piromanul a revenit cu un nou foc pus intenționat, de această dată în seara zilei de luni.
De fiecare dată autorul incendierilor a fost prins, după ce a fost recunoscut de către locatari. În cazul incendiului de luni, piromanul a bătut la ușa unei locuințe, iar după ce i s-a deschis acesta a aruncat o sticlă incendiară în interior și a fugit.

După această cea de-a doua faptă primăria a decis evacuarea piromanului, care împarte același bloc de locuințe cu vecinii pe care i-a incendiat.

”” Nu mai putem tolera dezordinea și distrugerile. Cine nu respectă normele de conviețuire socială, pleacă!”Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui “ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare acestă zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai afirmat edilul municipiului, Kereskényi Gábor.
În ultima perioadă poliția locală a făcut mai multe razii în clădirea de pe strada Horea numărul 6, unde se cunoaște faptul că își găsesc acoperiș multe persoane certate cu legea dar și persoane fără forme legale de a locui pe raza municipiului Satu Mare.

Clădirea fostului Hotel Victoria, care a ajuns între timp bloc pentru oameni care practică activități contrare legii a fost cuprins într-un proiect de modernizare a primăriei, care prevede realizarea unei alei pietonale prin fața blocului, care să lege Teatrul de Nord de parcul cu Turnul Pompierilor și Filamornica Dinu Lipatti.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *