O femeie din Baia Mare își caută cu disperare tatăl care a fost văzut ultima dată, acum un an, în Poiana Codrului

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De un an de zile, o femeie din Baia Mare nu are liniște, după ce tatăl ei Cuier Petrică, a dispărut de acasă și nu a mai dat nici un semn de viață. Deși multă lume ar renunța la căutări după atâta timp, fiica bărbatului continuă să spere că îl va găsi în viață pe tatăl ei.

Aceasta a distribuit anunțul în mediul online, anunțând că este gata să ofere o recompensă pentru orice persoană care poată să îi ofere informații cu privire la locul unde s-au putea afla tatăl ei.

„A trecut un an .. Nu mai pot să trăiesc în incertitudinea asta, nu știu dacă e bine sau rau daca e sănătos sau bolnav, e tatal meu dispărut Cuier Petrica ( nu e un obiect/ o moștenire sau un animal). Am căutat prin Vișeu, prin Satu Mare, prin Carei, prin Cluj, nu-i problema răscolesc toată lumea daca e necesar dar as vrea sa îl găsesc pe el nu sa aud că e bine trăiește a fost la noi, dar nu știm cine e!

De aceea am decis sa ofer o recompensa financiara unei persoane care mă ajută să îmi reîntâlnesc tatăl !! Ofer 500 de euro, poate pentru unii e o suma, pentru mine e tatal meu care e doar unul, deși oamenii mai seamănă între ei specific unele caracteristici fizice : păr cărunt, ochi albaștri fata ovala, început de calviție, înălțime 170 cm, obișnuia să își lase barba, vârstă 55 de ani. Specific și alte viciuri care ar ajuta la găsirea lui: obișnuia să își cumpere programe de televiziune(TV mania, libertatea) și în același timp obișnuia să își bea cafeaua sau o tărie (vodca de Cluj V33) in baruri, asta era plăcerea lui nu dependenta!!!”, citează presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *