Un nou deces înregistrat la Satu Mare din cauza virusului gripal

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou deces produs de virusul gripal a fost înregistrat în județul Satu Mare, în data de 15 Martie. Cel care a fost răpus de virus este un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost internat în data de 4 martie, pe secția de terapie intensivă.

„ Diagnosticul la internare a fost de insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie, diabet zaharat, sechele AVC, suspiciune de gripă. În data de 5 Martie s-au recoltat probe specifice care au fost trimise la Institutul Cantacuzino pentru confirmarea sau infirmarea prezenței virusului gripal. În data de 8 Martie Institutul Cantacuzino a confirmat prezența în secreții a virusului gripal de tip A.”, a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenț Satu Mare.

În ciuda tratamentului medical și al eforturilor echipei medicale, din cauza multiplelor diagnostice, în data de 15 Martie a survenit decesul pacientului. Acesta a fost raportat Direcției de Sănătate Publică, fiind cel de-al doilea deces cauzat de gripă în județul Satu Mare, după ce înurmă cu câteva săptămâni, o persoană de sex feminin, de vârsta a treia, a decedat în aceleași condiții, și în cazul ei existând mai multe complicații a stării de sănătate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *