O mamă își caută copilul pe care i l-a luat Protecția Copilului în urma cu 18 ani. Distribuiți să o ajutăm

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fedorca Mărioara este o femeie care și-a postat durerea și disperarea pe un grup de Facebook. Femeia și-a pierdut fiica în urma cu 18 ani din cauza sărăciei.

Conform spuselor femeii, situația ei materiale din acel moment era precara, astfel ca cei de la Protecția Copilului i-au luat fetita de un an și câteva luni și au decazut-o din drepturi, interzicandu-i-se sa o mai caute.

Fata ei, Fedorca Nicoleta are are 21 de ani, fiind născută în 1997, iar de aproximativ 3 ani, de când este majora, o cauta încontinuu pentru a-i oferi explicații cu privire la ce s-a întâmplat în 1998, când a fost nevoita sa o părăsească.

Mama și-a cautat copilul la casa de copii unde știa ca a ajuns în prima faza, dar casa de copii Concordia s-a desființat, iar cei de la Protecția Copilului, conform mamei, nu vor sa ii furnizeze informații femeii cu privire la cine a ajuns în grija fiica ei.

Femeia este disperata sa își găsească fata, pe care nu vrea sa o ia înapoi ci doar sa o cunoască și sa ii ofere răspunsuri la întrebări și lămuriri. Femeia mai are acasă trei copii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *