Pe surse! Silviu Sumlas își dă demisia din Consiliul Local Satu Mare. Cine îi ia locul?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Grupul PSD din Consiliul Local Satu Mare se decimează văzând cu ochii, iar oamenii care au luptat în prima linie pentru partid în campania electorală, dar și înainte și după, fac un pas în spate din administrația locală.

Primul care pleacă din Consiliul Local este Radu Roca, cel care a primit un post de subsecretar de stat în Agenția Națională de Protecția a Mediului, și care nu poate îndeplini deodată ambele posturi, cel de consilier local si subsecretar de stat.

Se pare că PSD este măcinat de lupte interne și neliniști, cărora li se datorează și cererea de demisie din postul de consilier local a lui Silviu Sumlas. Acesta a început mandatul destul de vocal împotriva celor de la conducerea municipiului, dar odată cu trecerea timpului avântul său s-a diminuat și a trecut în umbră în rândul consilierilor locali PSD. Se pare că Silviu Sumlas și-a depus cererea de demisie la secretariatul Consiliului Local.

Conform liste de consilieri propusă de PSD la alegerile din 2016, în locul lui Silviu Sumlas ar urma să intre în consiliul local Eniko Glodeanu, care în prezent își desfășoara activitatea în cadrul ADP Satu Mare. Amintim că în locul lui Radu Roca în Consiliul Local va intra Maria Sălăgeanu.

Astfel, PSD își pierde din putere în Consiliul Local, prin intrarea a două noi personaje fără experiență în politică și administrație și cărora le va trebui un timp destul de îndelungat pentru a învăța mersul lucrurilor în acest for, ceea ce va face ca ele să nu fie prea implicate în actul de opoziție ci în cel de asumare a unor noțiuni elementare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Pe surse! Silviu Sumlas își dă demisia din Consiliul Local Satu Mare. Cine îi ia locul?

  1. Probabil și-a dat seama cât de penibili sunt PSD-ști, considerând că nu vrea să fie în aceeași oală cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *