Primăvara întârzie, dar nu și reducerile de la Pearl Beauty. Reduceri de până la 60%, din 19 martie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pearl Beauty Center, cel mai nou salon de înfrumusețare și tratamente corporale, de pe strada Andrei Mureșanu numărul 23, începe primăvara cu reduceri substanțiale. Clienții care optează pentru un abonament la unul din tratamentele oferite de acest salon pot beneficia de reduceri de până la 60% în perioada 19 Martie – 13 Aprilie.

Reducerile încep de la 10% , pentru orice client, pentru produsele cosmetice de la Bruno Vassari, considerate cele mai bune produse cosmetice în cadrul congresului de medicină de anul trecut. În cazul acestora reduceri pot ajunge până la 20%, pentru persoanele care au apelat și la un tratament de înfrumusețare de minim 200 de lei în ziua în care achiziționează produsul.

Și tratamentele de înfrumusețare se bucură de reduceri generoase, 20% reducere pentru Tratamentul Facial cu Oxygenera All In One, respectiv o reducere de la 260 lei la 224 și 25% reducere pentru Tratamentul Facial Booster  Bruno Vassari, pentru care se va plăti doar 195 lei în loc de 260. , 30% reducere Tratamentul HIFU pentru toate zonele are o reducere de 30%, respectiv o economie de 297 lei, prețul în perioada reducerilor fiind de 693 în loc de 990 lei.

Prezentare Oxygenera

Prezentare Oxygenera by Beauty One. Aparatul va fi disponibil la Pearl Beauty Center Satu Mare în curând. Deschidem în luna Februarie 2018, urmăriți pagina pentru noutăți și vouchere cadou.Pearl Beauty Center Satu Mare va avea cele mai performante aparate din țară disponibile pentru saloanele de înfrumusețare. Printre ele amintim : Eximia HR77 Platinum pentru remodelare corporală, eLase pentru epilare definitivă cu laser, Oxygenera și Messo pen pentru tratamente faciale, FaceLift PRO pentru lifting facial etc.

Posted by Pearl Beauty Center on 17 Decembrie 2017

Reduceri și mai generoase sunt la tratamentul HIFU pentru gât și decolteu, pomeți și frunte, pomeți și bărbie, în aceste cazuri reduceri fiind de 40%, care astfel are un cost de doar 276 lei și nu 460 lei. Același procent de reducere se regăsește și în cazul tratamentului anticelulită/postnatal, care poate fi achiziționat acum la 90 lei. La doar 252 lei, în loc de 420 lei poate fi cumpărat pe perioada reducerilor și tratamentul de slăbire intensivă și anticelulită, pentru toate zonele, ceea ce reprezintă tot 40% reducere.

Împachetările corporale au și ele o reducere de 10%, achitându-se astfel doar 85,5 lei în loc de 95 lei. Tratamentul ajută la slăbire, la scăpararea de celulită și pentru a avea o piele mai fermă și tonifiată. Oferta este valabilă pentru minim 10 ședințe.

Cele mai mari reduceri sunt la serviciile de epilare definitivă, acolo unde reducerea este de 60% pentru zonele de pe față, ca pentru restul zonelor să se aplice o reducere de 50% din prețul inițial. Epilarea laser în Salonul Pearl Beauty se face cu cele mai performante aparate existente pe piață în momentul actual.

Pentru programări și informații suplimentare, puteți apela următoarele numere de telefon: Epilare – 0756045283, Remodelare – 0756045282, Tratament facial – 0756045281 sau numărul ‭(0374) 490 681 pentru orice alte întrebări. De asemenea, puteți urmări în continuare toate promoțiile Pearl Beauty pe pagina lor de Facebook.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *