Fa-ti viata mai usoara cu accesoriile smart home

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

magineaza-ti cum ar fi ca toate dispozitivele din viata ta sa se poata conecta la internet: ceasurile, sistemul audio, becurile, soneria de la usa, camerele de supraveghere, geamurile, jaluzelele, boilerul, cuptorul, robotul de bucatarie si orice altceva iti trece prin minte. Mai mult de atat, gandeste-te cum ar fi ca aceste dispozitive sa poata comunica, sa iti trimita informatii si sa preia comenzile tale. Desi pare un scenariu desprins dintr-un film Science Fiction, este de fapt o realitate, iar acest lucru este posibil cu ajutorul accesoriilor smart home.

Procesul de automatizare al locuintelor, cel care le aduce in stadiul de smart homes, a inceput cu mult timp in urma si ne-a dat dispozitive si aparate electronice pe care acum le privim ca fiind banale si obisnuite. In incercarea de a ne simplifica vietile si de a reduce timpul pe care il petrecem lucrand, oamenii de stiinta si inginerii au creat in cadrul acestui proces de automatizare masinile de spalat rufe, boilerele, masinile de cusut, frigiderele, masinile de spalat vase si uscatoarele de rufe.

Dar nu s-au oprit aici, ci au continuat cu aparate controlate prin tehnologia wireless (de exemplu, dispozitivele Zigbee care comunica si se conecteaza unul la altul), apoi cu dispozitive electrice controlate de inteligenta artificiala (cum este Amazon Echo, care se conecteaza la serviciul Alexa Voice pentru a-ti furniza informatiile pe care i le soliciti) si mai apoi cu roboti care interactioneaza cu oamenii (ca, de exemplu, Robot Rovio ce iti permite sa urmaresti in timp real imaginile pe care le filmeaza camera cu care este dotat, indiferent unde te-ai afla).

Acum, accesoriile pentru smart home sunt atat de accesibile incat chiar si magazine din Romania au inceput sa le comercializeze. La Magline poti cumpara aceste accesorii cu doar cateva click-uri din magazinul lor online in care toate produsele sunt pe stoc, au preturi foarte accesibile si se livreaza rapid. In plus, gama de produse din oferta acestui magazin este foarte diversificata si creste in permanenta, asa ca este imposibil sa nu gasesti cel putin un produs de care ai nevoie.

Incepe sa traiesti viitorul si fa-ti viata mai usoara – cumpara acum accesorii smart home de la Magline!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *