5 motive să vizitezi salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare este unul dintre cele mai HI-TECH saloane din România cu aparatură de ultimă generație și aparate ultra-performante. Vă prezentăm mai jos 5 motive pentru care ar trebui să vizitezi acest salon de înfrumusețare:
 
Facelift PRO cu tehnologia HIFU – Fără doar și poate cel mai căutat aparat la ora actuală de către doamnele care vor să scape de riduri. Alternativa mai bună este doar liftingul chirurgical. În funcție de vârstă și profunzimea ridurilor sunt necesare până la 6 ședințe, dar chiar și cu o singură ședință se poate sesiza vizibil diferența.

eLase cu MOTIF de la Syneron Candela – unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitvă din lume. Cel puțin la fel de eficient ca și Alexandrite. Fără durere pe zonele mari datorită conceptului unui realizat de compania medicală Syneron Candela, specializată în aparatură de ultimă generație pentru clinicile de înfrumusețare. Merită să îl încerci să vezi diferența, pardon, să simți diferența, pe propria piele.

eXimia HR 77 Platinum – Sunt doar câteva aparate în toată țara. A primit premiul pentru cel mai bun echipament de slăbit la Congresul Internațional de Medicină anti-aging organizat la București. Se produce în Italia. Dacă acest aparat nu te poate ajuta, nimic nu poate, probabil doar medicul chirurg.

Oxygenera – cea mai performantă combină de cosmetică pentru saloanele de înfrumusețare. Îmbină mai multe tehnologii pentru ca într-o singură ședință să vă curețe tenul de pielea moartă prin microdermabraziune cu particule de diamant, să hidrateze în profunzime și să curețe în profunzime, datorită oxigenului hiperbaric, să trateze orice problemă de ten datorită filolelor de la Institute BCN Barcelona, să asigure un lifting facial de scurtă durată datorită radiofrecvenței și datorită unui Soft Laser în infraroșu, ajută ingredientele cremelor să pătrundă mai bine în piele. Toate clientele care au încercat acest tratament s-au declarat foarte mulțumite, încă de la prima ședință.

Messo.Pen – un aparat mic, bazat pe microace ce crează micro canale ce permit absorbția serului de la Institute BCN Barcelona. Se poate trata absolut orice tip de problemă a tenului: riduri, cicatrici post acnee, pete de pigmentare, ten gras și uleios, cuperoză etc.

5 aparate, 5 motive pentru a călca pragul salonului de înfrumusețare Pearl Beauty Center. Design modern, curat, spațiu ventilat și corespunzător îngrijit. Gândit pentru a mulțumi chiar și cei mai pretențioși clienți. Acum nu mia este necesar să faci drumuri în alte orașe mari, acum ai la tine în oraș un salon cu servicii premium și prețuri accesibile. Comparați prețurile cu Saloanele și clinicile de top din țară care dețin aceași aparatură.
Vă așteptăm cu drag să ridicați catalogul de servicii și prețuri pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 23, colț cu Avram Iancu.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *