Cel mai elegant showroom de ceasuri se deschide la Satu Mare! Cumperi un ceas și ajuți un copil să fie cu un pas mai aproape de o viață normală!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Holzkern, firmă producătoare de ceasuri din lemn deschide primul showroom din România, la Satu Mare. Sub conducerea lui Petros Petrakas, un grec stabilit de câțiva ani la Satu Mare, firma Holzkern va comercializa ceasuri realizate din lemn, cu mecanism elvețian.
Foarte important de știut despre aceste ceasuri este faptul că, deși sunt ceasuri de lux, pentru producerea lor nu au avut loc tăieri de arbori, ci s-a folosit rumegușul rezultat din prelucrearea lemnului din fabricile din Austria. În acest fel, achiziția unui astfel de ceas reprezintă în același timp și o metodă de salvare a naturii și a mediului înconjurător, pentru că nu folosește resurse naturale pentru a fi produs.
Petros Petrakas are și un plan pentru firma pe care o conduce în România, mai exact să fie motorul unui sistem de întrajutorare a copiilor cu cancer din România. Astfel, fiecare ceas cumpărat în acest an va reprezenta în același timp și o donație. 5% din valoarea fiecărui ceas va ajunge în conturile celor de la MagicCamp, cei care există pentru a ajuta copiii bolnavi cu cancer și familiile acestora. Mai exact, MagicCamp oferă suport familiilor din provincie atunci când se deplasează în centrele medicale din Cluj și din București pentru a avea parte de cazare și de masă, atât pentru cel mic cât și pentru părinți, pe perioada investigațiilor medicale și a tratamentului.
Cu ocazia deschiderii showroomului, situat în Centrul Comercial Ankora, Holzkern oferă o reducere de 10% la achiziția oricărui ceas, fie el de damă sau de bărbați, dar și la achiziția de brătări de lemn.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11, în centrul comercial Ankora,la parter. În cadrul evenimentului se vor putea achiziționa și proba ceasuri, dar se va putea și socializa la un pahar de șampanie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *