FOTO Ghișeul Unic e gata să fie deschis – buletinele, finanțele mici, starea civilă și administrația domeniului public, toate într-un singur spațiu

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce a anunțat la sfârșitul anului trecut intenția de a crea un ghișeu unic, unde să fie cuprinse toate instituțiile subordonate care au relații cu cetățenii, Primăria Municipiului Satu Mare a trecut la treabă, amenajând spațiul de la etajul centruluo comercial „Someșul”. Noul spațiu este unul generos, modern, funcțional, cu scaune la ghișee și spații mai large de așteptare sau pentru completarea diferitelor acte.

Acesta urmează să fie dat în folosință în cel mai scurt timp, deocamdată realizându-se documentelor și a dotărilor fiecărei instituții în parte.

„Se pun la punct ultimele detalii înainte de a deschide Ghișeului Unic din incinta Centrului Comercial “Someșul”. Ghișeul Unic va cuprinde Starea Civilă, Serviciul de Evidență a Persoanelor, Direcția de Impozite și Taxe Locale precum și Administrația Domeniului Public. De asemenea, Primăria Municipiului Satu Mare va avea aici un ghișeu de Relații cu Publicul.”, a transmis primăria pe pagina de Facebook.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *