Trei locuri din județul Satu Mare unde poți ieși, pentru o zi, de 1 Mai

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mai sunt câteva zile până la vacanța de 1 Mai, iar cei care nu și-au făcut rezervare din timp pentru un loc de cazare pe undea, mai au doar varianta unei ieșiri cu cortul sau a unei ieșiri pe o zi.

Deși mulți sătmăreni aleg locații din alte județe, și în județul Satu Mare sunt locuri unde te poți relaxare de 1 Mai, fie doar pe o zi, fie pe mai multe zile, dacă îți place să dormi în cort.

  1. Lacul Oțeloaia sau mai bine zis la Popasul Codrenilor, pentru că în jurul lacului s-a amenajat de aproximativ doi ani o pensiune agroturistică de toată frumusețea, cu piscină și loc de luat masa. Se poate să ieși doar pe malul lacului, la un grătar sau se poate să iei masa la terasa pensiunii și să faci o baie în piscină, care cel mai probabil se va deschide de 1 Mai dacă vremea va fi de partea celor aflați în miniconcediu. Cât despre cazare, cam greu de crezut ca să mai existe camere disponibile, atât pentru că cei care au mai fost acolo au rezervat din timp camere cât și pentru că numărul de camere la pensiune este redus.
  2. Luna Șes – cei care iubesc și mișcarea, nu doar micii și berea, pot face o excursie de câteva ore la Luna Seș, până sus la vârful pârtiei de schi, unde li se deschide în fața ochilor un peisaj extraordinar. Aprinderea focului și pregătirea unui grătar nu este prea recomandată în zonă, existând însă un loc de picnic ceva mai jos, pe drumul ce duce la pârtie. Cei care nu doresc să facă grătare în aer liber dar totuși își doresc să mănânce ceva, au variantele pensiunilor Ivan și Boda Oșanu. Nici la Pensiunea Ivan nu mai sunt locuri de cazare pentru weekendul prelungit de 1 Mai.
  3. Lacul Mujdeni – este deja o destinație clasică a celor care iubesc ieșire la iarbă verde de 1 Mai, un loc unde se poate face un grătar, se poate asculta muzică și distracția poate să fie la ea acasă. Pe internet se mai găsesc unele cabane de închiriat în zonă și nu este exclus să mai găsiți locuri de cazare chiar și la hotelul de lângă lac.

Deocamdată nici unul din ștrandurile din județ nu au anunțat data deschiderii oficiale a sezonului de baie, dar cel mai probabil toate ștrandurile se vor deschide cu ocazia acestui weekend prelungit, mai ales că se anunță temperaturi ce vor depăși 25 de grade pentru acest weekend.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *