Trei locuri unde poți ieși să pescuiești în weekend, cu șanse să prinzi ceva, chiar dacă ești începător

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O vorbă umblă în mediul online, care spune așa: „Învață-ți copilul să pescuiască și nu va avea bani de droguri niciodată”, iar pescarii înrăiți știu că este așa, pentru că ei investesc bani serioși în toate dotările pe care le au și care le servesc sportului pe care îl iubesc.

Pe lângă aceștia mai sunt și pescari care apelează la acest sport doar de relaxare și pentru a se recrea, lor fiindu-le și dedicat acest material, pentru că cei care sunt ămpătimiți ai sportului au bălțile lor preferate.

Unde se poate pescui în județul Satu Mare, cu șanse mari de a prinde ceva chiar și dacă ești începător?

  1. Balta Hvasi – Cionchești – este un loc recomandat de pescari ca fiind un loc de agrement primitor, care are în dotare câteva cabane pentru înnoptare și unde se poate prinde destul de ușor câte un pește, balta fiind bine populată. Acest loc este ales și pentru apropierea de municipiul Satu Mare, fiind alegerea multor locuitori din oraș.
  2. Balta Boghi – La Stuf – de asemenea destul de aproape de oraș, balta este recunoscută pentru că este o oază de relaxare și totodată oferă pescarilor începători încredere în ei, prinzându-se destul de ușor.
  3. Balta Moby Dick – Dorolț, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune bălți din județul Satu Mare, din punct de vedere al cantității de pește cât și a condițiilor oferite pescarilor.

Pescarii profesioniști evită însă bălțile din județul Satu Mare, aceștia îndreptându-se spre bălți din alte județe sau chiar din Ungaria, dar afirmă că bălțile enumerate mai sus sunt locuri ideale pentru cei care pescuitul nu este o manie ci doar un mod de relaxare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *