Accesorii gaming pentru adevărații pasionați

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cand vine vorba de gaming, ducem de multe ori lucrurile la extrem, atentia la detaliu fiind poate mai mare decat in multe alte domenii pe care unii le considera mai importante. Dar, ce sa faci, acordam atentie deosebita lucrurilor care ne fac viata mai frumoasa, nu? In aceasta categorie se incadreaza si acele accesorii de gaming care ne plac, de la un simplu mouse pana la cel mai confortabil scaun de gaming sau placa video cea mai performanta.

Pentru cei atenti la detaliile mici, dar de efect, magazinul Magline pune la dispozitie o serie de accesorii de gaming, care mai de care mai interesante. Iata cateva care te-ar putea interesa.

Controller NES pentru Nintendo Classic Mini

Unii dintre noi nu am prins era jocurilor NES. Atat pentru cei care nu s-au bucurat de acele vremuri, cat si pentru cei care sunt nostalgici dupa ele, un controller NES iti permite sa joci jocurile NES asa cum ar trebui ele sa fie jucate, cu un controller specific. Exista doua optiuni, cea clasica, cu fir, si cea moderna, fara fir.

Telecomanda Wireless pentru consola PlayStation

Vrei sa poti controla mult mai usor functiile multimedia ale consolei tale PlayStation? Cu o telecomanda wireless poti face asta. Acest produs il gasesti in magazinul Magline la pret foarte bun, asa ca profita de ocazie!

Kit controllere pentru Nintendo Switch

Acest kit este perfect pentru posesorii de Nintendo Switch, pentru ca are exact ce iti trebuie: suport pentru doua controllere, un suport pentru controller tip volan, stand incarcare si butoane antipraf consola.

Controller Ipega wireless pentru telefoane si tablete

Controllerele Ipega sunt adevarate bijuterii pentru cei care iubesc jocurile pe telefon. In loc sa folosesti ecranul pentru actionarea controalelor la un joc, folosesti controllerul, care arata ca orice gamepad pentru PC, doar ca are telescoape pentru atasarea unui smartphone sau a unei tablete, astfel incat vizibilitatea pe ecran sa fie optima.

Tastatura chatpad wireless

Tastatura chatpad fara fir se ataseaza la controllerul consolei de jocuri si permite tastarea facila a mesajelor pe chat atunci cand este nevoie. Daca joci jocuri online pe consola, vei intelege de ce ai nevoie de aceasta tastatura.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *