Cauți un magazin de piese auto bun, în Iași?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Printre cele mai temute probleme pe care le poti intampina pe parcursul vietii tale de sofer se numara intalnirile cu politia rutiera care se lasa cu plata unei amenzi (in special cand stii ca ai facut ceva gresit, chiar daca e vorba doar de faptul ca ai uitat sa iti pui centura) si defectiunile tehnice care se lasa cu cautarea unui magazin de piese auto bun in Iasi. Presupunem ca ai suficienta experienta incat sa nu ti se mai intample sa ramai fara combustibil, dar daca esti in primii ani de sofat, punem si aceasta problema pe lista si te sfatuim sa verifici constant beculetul care se aprinde atunci cand rezervorul este aproape gol, si sa nu amani oprirea la benzinarie.

Prima problema, cea cu politia, poate fi cu usurinta evitata daca esti atent la drum, respecti legislatia in vigoare si nu te bazezi pe semnele celor de pe contra sens atunci cand iti spui “ma anunta ei daca este radar in urmatoarea localitate”. In cazul in care ai fost oprit pentru un control de rutina, ajuta si sa fii carismatic – daca vrea asta dinadins, politistul va transforma orice problema mica intr-un motiv suficient de mare pentru a-ti intocmi un proces verbal. Asa ca cel mai bun sfat este sa fii prietenos si amabil, dar nu pana in punctul in care ii strecori o bancnota in asigurare pentru ca asa incepi sa incalci legi mult mai serioase.

A doua problema, adica defectiunile tehnice, poate fi si ea prevenita in cea mai mare parte prin vizite regulate la service. Nu spune nimeni ca trebuie sa iti stresezi mecanicul cu vizite saptamanale si telefoane la ore nepotrivite pentru ca ti se pare ca se aude un sunet ciudat de sub capota, dar este obligatoriu sa respecti indicatiile producatorului masinii tale si sa mergi la service atunci cand spune cartea tehnica a masinii ca trebuie sa faci asta. Chiar daca te poti bucura ani la rand de o masina fara a te lovi de probleme grave, va fi totusi nevoie ocazional sa ii cumperi consumabile si piese noi.

Pentru acele situatii, apeleaza cu incredere la Egaraluj, cel mai bun magazin de piese auto din Iasi!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *