„Fabrica” de campioni de la Satu Mare! Doi sătmăreni vor lupta într-o nouă gală la Londra, în iulie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Grand MMA este locul unde campionii sunt puși în valoare, iar acest lucru se vede de la o gală la alta, noi sătmăreni fiind prezenți și noi victorii fiind înnsemnate în dreptul lor.

În 1 Iulie doi sătmăreni vor intra în ring la Londra, într-o gală de renume, acolo unde, în urmă cu doar câteva săptămâni, sătmăreanul Adrian Văleanu a reușit să obțină o victorie în prima rundă. Vă reamintim că Adrian Văleanu este polițist de frontieră care și-a descoperit pasiunea pentru luptele în cușcă la vârsta de 34 de ani și face un efort considerabil pentru a face performanță.

„Și-a pus majoritatea turelor de la lucru de noapte, ca peste zi să poată să vină la antrenamente. El se antrenează de două ori pe zi și face naveta de la Seini pentru antrenamente, chiar dacă are acasă doi copii”, povestește Bogdan Tărțan, unul dintre antrenorii săi.

Atât Bogdan Tărțan cât și Izidor Bunea și Radu Ghencean îl antrenează și pe Salajean Sergiu, un tânăr de 18 ani, care va debuta cu ocazia galei de la Londra.

„Are doar 18 ani, dar are o ambiție extraordinară și calitatea care îl caracterizează este serozitatea. Gândiți-vă că face naveta zi de zi pentru antrenament din Bercu, deci pe puțin 20 de km pe zi îl face pe drum pentru a se antrena. Se antrenează și el de două ori pe zi și eu îl cotez cu prima șansă în meciul de la Londra. Stă foarte bine pe picioare și are niște lovituri de picioare extraordinare.”, afirmă antrenorul Bogdan Tărțan despre elevul său.

Adversarul lui Sergiu este un polonez stabilit în Anglia care va urca pentru a doua oară în cușca de MMA.

Cei doi sportivi care vor lupta în gala de la Londra nu sunt singurii care se pregătesc la Grand MMA Satu Mare, alături de ei fiind alții trei care promit mult din perspectiva antrenorilor.

„Mai avem doi gemeni, de 14 ani, care promit mult și care se antrenează sârguincios. Mai avem o fetiță, încă nu are 18 ani, din Seini, campionă la box, care se antrenează la noi și pe care de la anu o mutăm la școală în Satu Mare, am găsit un sponsor să îi ofere timp de un an o chirie în Satu Mare și va lupta pentru noi. Nici unul din sportivii care luptă din partea Grand MMA nu plătește antrenamentele și facem tot posibilul să asigurăm din sponsorizări deplasările, echipamentul, cazarea pe unde mergem”, mai afirmă Tărțan.

La Londra, pe cei doi sportivi îi vor aștepta aproximativ 250 de români pentru a le face galerie, acesta fiind numărul de bilete achiziționat de cei de la Grand MMA. Toți românii care vor fi spectatori la meci vor primi și un tricou personalizat, sponsorizare din partea celor de la Bellagio.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *