Păstrează cele mai frumoase amintiri în ramele foto Arthur Price

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Se spune ca o imagine face cat 1.000 de cuvinte, dar cu siguranta ajunge cel putin la 10.000 daca este pusa intr-o rama foto Arthur Price.

Odata cu evolutia tehnologiei, este tot mai usor sa facem poze de calitate cu telefonul sau tableta, si chiar aparatele foto profesionale functioneaza acum cu carduri de memorie. Astfel, filmele foto sunt obiecte depasite si prea putina lume mai calca pragul studiourilor foto pentru a developa si imprima pe hartie fotografii. Stocarea pozelor pe un card sau pe un hard extern are marele avantaj de a fi economica din punct de vedere al spatiului fizic de depozitare si usureaza procesul de cautare a pozelor de la un anumit eveniment. In schimb, privirea unei poze pe un ecran, oricat de mare si de clar ar fi el, nu se compara cu privirea unei poze imprimate pe hartie.

Ar fi absurd sa nu profiti de beneficiile pe care le are tehnologia si nu este deloc practic sa imprimi sute de poze din fiecare concediu sau din fiecare weekend in care ai iesit din oras, si nici macar fotografiile de la nunta voastra nu sunt toate atat de reusite incat sa merite sa faci asta. Totusi, poti alege una sau doua poze care iti amintesc cel mai bine de experientele traite in cadrul unui anumit eveniment, si sa le imprimi doar pe acelea. De exemplu, primul rasarit pe care l-ai urmarit cu persoana iubita pe malul marii, cel mai mare foc de tabara facut cu prietenii, primul sarut in calitate de sot si sotie sau primii pasi ai copilului vostru.

Toate acele momente speciale din viata ta au contribuit la formarea persoanei care esti astazi, si marcheaza evolutia ta personala. De aceea, este important sa le ai mereu in memorie pentru a putea vedea pasii pe care i-ai facut si pentru a-ti aminti de momentele care te-au marcat de-a lungul timpului. Aceste amintiri dragi sunt capabile sa iti insenineze o zi trista si sa te faca sa zambesti chiar si atunci cand ai probleme, asa ca pastrarea lor la vedere te poate ajuta enorm in viata de zi cu zi. Iar cu ajutorul ramelor foto Arthur Price, iti pastrezi cele mai frumoase amintiri in cele mai deosebite rame!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *