Legătura lui Cristian Țopescu cu județul Satu Mare – soția sa a predat germana la Satu Mare și a durat 11 ani să se căsătorească

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Marele comentator sportiv, vocea care a însoțit marile performanțe ale românilor în sport, Cristian Țopescu, s-a stins din viață în data de 15 mai, la Spitalul Elias din București, la o săptămână după ce a fost internat cu mai multe afecțiuni cronice.

Cristian Țopescu a fost legat de județul Satu Mare prin soția sa, Christel Ungar, care era profesoară de limba germană în județul Satu Mare atunci când a cunoscut-o, distanța fiind principala piedică ce a făcut ca relația lor să aibă nevoie de 11 până ca cei doi să formeze o familie.

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am vazut… din ce în ce mai rar. Din ce în ce mai rar, pentru că ea era profesoară de limbă germană la Satu Mare, iar eu lucrăm la București pe lângă echipa de fotbal Steaua. Foarte rar reușeam să ne vedem, ori la București, ori la Satu Mare. Dar prietenia noastră s-a consolidat și, 11 ani după prima cunoștință, ne-am hotărât să ne căsătorim. În 1997. Iar în 1998 s-a născut băiețelul nostru, Sebastian Felix. Este cu siguranță ultima mea căsnicie. Vârstă își va spune cuvântul. Anii trec…”,a povestit Cristian Țopescu acum câțiva ani pentru revista Tango.

Mai apoi soția sa a ajuns în cadrul TVR, unde s-a remarcat ca prezentatoare a emisiunii în limba germană.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *