Romeo Kulcsar, tânărul care și-a donat o parte din ficat pentru a salva o viață, și-a primit titlul de „Cetățean de Onoare, de Ziua Eroilor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Romeo Kulcsar este un nume extrem de cunoscut atât la nivel local cât și național, după ce a decis, din proprie inițiativă, să își doneze o parte din ficat unei tinere pe care nu o cunoștea, pentru a-i salva viața. Operația avut loc la începutul acestui an și a decurs cu bine, cei doi fiind acum în perioada de recuperare.

Deși este originar și stabilit în Tășnad, conducerea orașului i-a refuzat tânărului acest titlu, dar cei din comuna Santău, de unde este tânăra salvată au văzut gestul lui ca pe unul eroic și ai decis într-o ședință de Consiliu Local să îi înmâneze acestuia titlul de „Cetățean de Onoare” al comunei, cu toate drepturile cetățenești care ăi revin odată cu acest titlu.

Festivitatea de înmânare a titlului a avut loc de Ziua Eroilor, moment ales deloc întâmplător, pentru că cei din conducerea primăriei Santău îl consideră pe tânărul Romeo un erou pentru gestul pe care l-a făcut, salvând viața unei consătene de-a lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *