Vrei să înveți tainele meseriei de coafeză fără să plătești mii de lei pe cursuri? Se caută ucenică într-un salon din Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cursurile de coafeză sunt unele dintre cele mai scumpe cursuri care se găsesc în prezent pe piață, indiferent de care școală de formare profesională ar fi vorba. Asta pentru că meseria este una bine plătită, care oferă multe beneficii celor care reușesc să se impună pe piață și să își formeze o clientelă.

De multe ori cursurile au loc într-o perioadă de trei luni, sau șase, cu destul de multă teorie, și cu practică, dar informația vine atât de puternic și ocaziile de a repeta anumite lucruri sunt atât de puține, încât la finalizarea cursului nu sunt prea multe cele care îndrăznesc să pornească spre un salon pentru a-și închiria un scaun și a lucra pe cont propriu.

Pentru tinerele din Satu Mare, dornice să deslușească tainele acestei meserii, coafeza Gabriela Rosus, de la salonul Seniora de pe strada Ceahlăului, le pune la dispoziția oportunitatea de a învăța meserie lucrând, trecând prin toți pașii acestei profesii, de la spălarea pe cap, la uscare părului în mod profesional, aplicare de vopsea, colorometrie, dar și tuns și aranjat.

Salonul caută ucenică pentru un loc de coafeză, perioada în care persoana va activa pe lângă coafeza Gabriela Rosus fiind flexibilă, în funcție de cât de repede ucenica va învăța tot ce are nevoie pentru a porni totul pe cont propriu.

Persoanele interesate pot suna la numărul 0740126955  pentru mai multe detalii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *