PSD Satu Mare își arată încă o dată sprijinul total pentru acțiunile și punctele de vedere ale conducerii centrale a partidului, alături de toți parlamentarii sătmăreni

0
780
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

PSD Satu Mare se dovedește a fi încă o dată în acord și alături de conducerea centrală a partidului în momentele de clinciuri politice cu cei din opoziție, astfel încât conducerea partidului, dar și parlamentarii au lansat mesaje publice de susținere a ideii că plângerea penală pe care PNL i-a făcut-o premierului Viorica Dăncilă este o lovitură de stat.

Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran a afirmat despre acest episod:

„Plângerea penală depusă de PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD Liviu Dragnea nu face altceva decât să repete scenariul din 2015 când președintele Klaus Iohannis a cerut de 5 ori demisia premierului, iar apoi s-a inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului.
Și acum, președintele Iohannis și PNL doresc să dea jos o guvernare legitimă, votată de majoritatea românilor. O guvernare care face performanță pentru România, produce creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.
România nu trebuie să devină un câmp al luptei politice interne și externe! ”, pe pagina sa de socializare.

În completare, conducerea PSD Satu Mare a lansat un mesaj mai amplu în care vorbește despre acest moment creat de PNL pentru a câștiga un avantaj politic.

Într-o ţară în care creşterea economică pe primul trimestru din acest an este de 4%, plângerea penală depusă de PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD Liviu Dragnea nu face altceva decât să repete scenariul din 2015.

La scurt timp după aceea, ”a trebuit să moară oameni” pentru ca Guvernul să fie schimbat. Acel film se repetă astăzi, respectându-se același scenariu, punct cu punct.

Și în 2015, și acum, președintele Iohannis a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce crestere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție„ – a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Depunerea plângerii penale de către Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea este, de fapt, o lovitură la adresa intereselor naţionale ale României!

Guvernul PSD este unul de succes, este un Guvern care a luat măsuri bune în toate domeniile. Avem o creştere economică foarte bună, de 4,2 % şi ne situăm, astfel, cu mult peste media celorlalte ţări din Uniunea Europeană, respectiv de 2,4% în primul trimestru din 2018„ – a precizat liderul PSD Satu Mare.

Organizația PSD Satu Mare și președintele organizației județene, Aurelia Fedorca, își reafirmă sprijinul total și necondiționat pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, Prim-Ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, precum și pentru guvernul PSD-ALDE.

Avem un Guvern care, prin programul său, a adus tot mai mulţi români în clasa de mijloc, a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor şi va continua să repare tot ce au stricat guvernele “liberale”!”, se arată în comunicarea social democraților. 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *