Trei locuri de unde poți să îți cumperi bicicletă de calitate în Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Termenul de „bicicletă de calitate” diferă printre sătmăreni, în funcție de cât de mari bicicliști sunt. Pentru cei care au nevoie de bicicletă doar pentru câteva plimbări pe dig sau prin oraș, o bicicletă de calitate înseamnă să fie nouă, să îi fie asigurat service-ul și să aibă garanție, pe când cei mai experimentați în ale pedalatului văd într-o bicicletă de calitate cu totul altceva, respectiv posibilitatea de a face performanță și de a o folosi aproape zi de zi sau a o folosi pentru a participa la diverse activități dedicate iubitorilor de biciclete care nu sunt pentru cei mai neexperimentați, cum ar fi competiția Tour de Tur, de exemplu.

Acest articol este menit să servească primei categorii, celor care doresc o bicicletă pentru relaxare, pentru o ieșire, poate două pe săptămână. Nu vom da numele magazinelor,, pentru că nu este un articol publicitar, dar vom indica adresa acestora, pentru cei interesați să le facă o vizită.

  1. Magazinul de biciclete de lângă Piața Mare, pe strada Martirilor Deportați, este unul din locurile unde puteți găsi biciclete noi, pentru toate vârstele, dar și pentru toate buzunarele. Bicicletele pentru copii sunt la vedere din stradă, dar la interior există numeroase modele de biciclete pentru adulți. Prețurile sunt dintre cele mai accesibile, începând cu 600 lei pentru o bicicletă de adulți și ajungând chiar și la 2000 lei. De menționat este că prețurile sunt mai bune decât cele afișate pe anumite site-uri specializate în vânzări, care le comercializează la sume mult mai mari, chiar și la reducere.

Un punct forte al magazinului este deschiderea pe care o au cei care lucrează acolo în a te ajuta să îți găsești bicicleta potrivită înălțimii și nevoilor tale, punându-o la punct pentru a pleca pe ea direct din curtea magazinului.

2. Magazinul de biciclete din intersecția Stefan cel Mare – Iuliu Maniu. Acesta este un magazin al unei firme din Baia Mare, unde puteți găsi pe lângă biciclete o serie de accesorii destul de greu accesibile în alte părți, precum husele de silicon pentru scaun, care să vă facă plimbarea pe bicicletă mult mai comodă și plăcută. Varietatea de biciclete este mare și veți primi consultanță din partea personalului pentru a alege o bicicletă care să se încadreze în bugetul vostru, dar și pentru nevoile voastre, respectiv plimbări urbane sau plimbări prin pădure. Important de menționat este că dacă aveți o bicicletă veche de care nu mai aveți nevoie, aici o puteți da la schimb pentru una nouă, achitând diferența, după ce bicicleta a fost evaluată de către cei de la magazin.

3. Magazinul de biciclete de lângă „Pașapoarte” – este un magazin specializat unde puteți găsi biciclete ceva mai speciale, aici făcând referire la caracteristicile bicicletelor și la prețul lor. Aici prețul unei biciclete poate ajunge chiar și pe la 4000 lei, cu toate că bicicletele nu sunt unele de competiție. Important de știut că magazinul oferă și reparațiile necesare bicicletei, atât în perioada de garanție, cât și după aceea.

Bineînțeles, mai există varianta achiziției de biciclete de la Piața de Vechituri, acolo unde găsiți biciclete de import, fără garanție sau service, la prețuri egale sau poate chiar mai mari decât cele din magazinele de profil.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *