Prima zi a festivalului „Bucurie în mișcare” a scos din case sute de copii. Încă o zi de distracție

0
1183
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centrul municipiului Satu Mare a fost luat cu asalt în cursul zilei de sâmbătă de sute de copii dornici de distracție, de sport și de o porție de sănătate. Organizatorii festivalului „Bucurie în mișcare” le-au pus la dispoziție toate activitățile posibile pentru ca ei să aibă parte de timp de calitate, departe de telefoane, calculatoare și tablete.

Pentru început cei mici s-au întrecut într-un cros al bucuriei, organizat pe categorii de vârstă, unde fiecare participant a fost câștigător și a primit o diplomă, iar cei mai bine plasați au primit șepci, tricouri, abonamente la spații de joacă, artificii de tort sau tichete la airsoft. Cei care nu sunt prieteni cu alergatul au putut să tragă la țintă cu arcul cu săgeți sau să arunce la coșul de baschet.

Băieții au avut colțul dedicat lor, unde au mai pătruns și fetele, mai exact terenul de minifotbal și poarta de fotbal cu ținte, unde s-au străduit să acumuleze cât mai multe puncte. Cei mai curajoși au putut escalada un perete de cățărare, iar pentru a nu-i lăsa nici pe părinți pe din afară, pe Someș s-au organizat de către cei de la Caiac Smile ture cu caiacul, unde alături de copii au putut urca în caiace și adulții.

Festivalul are loc și în cursul zilei de duminică, până la ora 16, fiind așteptați toți copiii dornici de mișcare, dar și părinții care își doresc ca cei mici să petreacă mai mult timp afară din case.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *