Vrei să ai parte de o duminică de vis, cu relaxare și liniște, în județul Satu Mare? Locația din imagine e alegerea perfectă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La o distanță de doar 35 de minute cu mașina, pornind din centrul municipiului Satu Mare, pe sătmăreni îi așteaptă o locație de vis, cu multă liniște și unde se pot relaxa în voie. Așa cum îi place proprietarului să numească vechiul loc, „Vama veche a Sătmarului”, Oțeloaia este acum un loc de vis, o combinație între modernism și natură, între tradițional și un loc de relaxare.

Pensiunea Popasul Codrenilor este un loc liniștit, în mijlocul pădurii și la marginea lacului Oțeloaia, un loc care poate să ofere oricărui sătmărean, oricât de pretențios, un weekend de relaxare totală. Un bazin cu apă la o temperatură de aproximativ 28 de grade, înconjurat de șezlonguri și umbreluțe este locul unde te poți bronza sau poți să înoți în voie. Pentru cei pe care îi încearcă foame după câteva ture de bazin, pot servi o mâncare pregătită într-un mod tradițional la bucătăria pensiunii, servită pe terasa acoperită de pe malul lacului, având parte în același timp de un peisaj deosebit.

Relaxarea este garantată de politica locului de agrement, permițându-se intrarea la piscină doar a unui număr de 40 de persoane, echivalentul numărului de șezlonguri. Pentru cei care nu sunt mari amatori de înot sau de plajă, există atât varianta unei partide de biliard cât și a uneia de pescuit.

Pentru rezervari sunati la : ‭(0729) 159 000‬ sau  0729 159 541

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *