Vrei o bătrânețe liniștită pentru părinții tăi, cu îngrijiri medicale speciale și profesionale? Aici trebuie să apelezi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lucrurile în viață se întâmplă circular, la început părinții au grijă de copii, ca mai apoi să fie rândul copiilor să aibă grijă de părinți. Doar că mulți dintre tinerii din ziua de astăzi sunt prea ocupați și prea prinși în treburile zilnice pentru a mai putea să acorde părinților, bătrâni și bolnavi, atenția pe care o merită și de care au nevoie.

Centrul Rezident Lucia poate să fie casă și familie pentru bătrânii de care copiii nu au timă să se mai ocupe sau nu au cunoștințele necesare pentru a le oferi o îngrijire specifică suferințelor pe care le au. Centrul Rezident Lucia, de pe strada Gorunului numărul 42 este unul dintre puținele centre de îngrijire a persoanelor vârstnice care este acreditat pentru îngrijirea persoanelor care suferă de demență, Parkinson sau Alzhaimer, având o experiență de cinci ani în domeniu, dar și personal calificat pentru a se ocupa de astfel de persoane, cu calificări și perioade de școlarizare în afara țării. Totodată centrul este acreditat de Ministerul Muncii pentru a oferi servicii sociale.

La momentul intrării în centru, aparținătorii trebuie să prezinte un dosar medical complet al bătrânilor, pentru ca cei din centru să poată să se pregătească cu toate cele necesare îngrijirii lui, respectiv conceperea unui meniu specific fiecărui pacient, medicamentație și îngrijiri medicale. Centrul dispune de serviciile permanente ale unui medic și cinci asistente medicale, care au grijă ca fiecare rezident să urmeze tratamentul stabilit de medic, iar șapte infirmiere se ocupă de igiena pacienților și de curățenia centrului.

În centru se servesc șase mese pe zi, iar la fiecare sărbătoare se organizează mese festive, precum și la zilele de naștere ale beneficiarilor, care au devenit în timp o familie, alături de personalul centrului. Aparținătorii pot să își viziteze rudele zilnic, după un program prestabilit.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *