Luptătorul Sandu Lungu va fi prezent la Tășnad, alături de „haiducii” Tășnadului, pentru a lua parte la o campanie caritabilă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tășnădeanul Cristi Irimuș, recunoscut pentru opoziția pe care o face conducerii primăriei Tășnad și Consiliului Local, alături de Romeo Kulcsar au inițiat o campanie umanitară pentru ajutorarea copiilor abandonați în secția externă a Spitalului Județean, de la Tășnad. E vorba de nouă copii cu vârste între 0 și 1 an, pentru care asistentele și infirmierele de la Tășnad reprezintă părinții pe care nu îi au.

Oricât de mult i-ar iubi personalul spitalului, acestea nu reușsesc să le ofere celor mici tot ceea ce e nevoie pentru un start optim în viață, respectiv laptele praf de care ar avea nevoie, scutece și hainuțe curate, motiv pentru care cei doi „haiduci” ai Tășnadului au inițiat o campanie caritabilă pentru ei.

Lor li s-a alăturat și Sandu Lungu, luptătorul de MMA recunoscut ca și „Muntele Bihorului”, care va fi prezent la Tășnad miercuri, pentru a lua parte la campanie și pentru a face o donație în cadrul ei. Acesta s-a declarat onorat că poate să participe la o astfel de acțiune prin care oferă o șansă în plus la viață copiilor abandonați în spitale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *