Magyar Lóránd: Mi lesz a Szatmárnémeti 1-es Posta omladozó épületével?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

„Mikorra várható, hogy a Román Posta pénzt utal ki a Szatmárnémeti 1-es számú Posta épületének felújítására? Mit tesznek az rendkívül rossz állapotban levő épület állagának további romlása ellen?” – ezekkel a kérdésekkel fordult Magyar Lóránd RMDSZ-es parlamenti képviselő levelében Petru Bogdan Cojocaru távközlési miniszterhez.

 

Négy év telt el ugyanis azóta, hogy Kereskényi Gábor akkori parlamenti képviselő, jelenleg a megyeközpont polgármestere szintén kérdésekkel bombázta a Román Posta vezetőségét az épület felújítását kérve. A válasz szerint akkor létrehoztak egy bizottságot, amely az épület állagának felméréséért volt felelős. Az ígéret szerint ezt követte volna a tervezés és kivitelezés, az egykoron impozáns épület felújítása.

 

„Eltelt négy év, az ígéretekből pedig nem lett semmi. Az állaga tovább romlott, a Román Posta pedig egyszerűen végignézi, ahogy a tönkremegy a jobb sorsra érdemes műemléképület” – írja levelében Magyar Lóránd.

 

A szatmáriak által Postapalotaként emlegetett ingatlan egyike a város legszebb épületeinek. Sajnálatos módon azonban a Román Posta az elmúlt 25 évben semmit sem költött az javítására, felújítására, így az már veszélyt jelentett a gyalogosokra és az épületben dolgozókra is.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Magyar Lóránd: Mi lesz a Szatmárnémeti 1-es Posta omladozó épületével?

 1. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at obiectiv-sm.ro promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *