Ce să mai înțelegi? ADP dă amenzi de parcare, politia locală trece cu vederea parcările pe spațiile verzi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zona centrala a municipiului a fost extrem de aglomerată în aceasta dimineață  ca urmare a festivităților de sfârșit de clasa a XII-a. Este de înțeles că părinții și rudele au dorit să fie aproape de absolvenți, astfel ca au venit din toate colțurile orașului sau chiar din afara lui spre zona centrală, cu mașina.

Cum locurile de parcare sunt insuficiente pentru astfel de evenimente și de aflux de persoane oamenii au parcat pe unde au apucat, inclusiv pe spațiul verde. Cu excepția faptului ca s-a distrus spațiul verde, nu putem condamna aceste parcări „ca un bou”  cât timp nu sunt destule locuri de parcare și nici dacă în rândul politie locale s-ar fi dat un ordine ca aceste parcări sa fie trecute cu vederea.

dav

Dar o alta acțiune, venita oarecum în antiteza, frapează. ADP, care se află tot în subordinea primăriei, împărțea amenzi în centru orașului celor care au parcat fără tichet de parcare. Dacă acei oameni s-au învârtit în zona centrala de 4-5 ori pana sa găsească un loc dar s-au grăbit să ajungă la festivități, și nu au plătit parcarea, sunt mai vinovați ca cei care au parcat pe spațiul verde?

dav

Cum ar fi fost ca toți sa parcheze pe spațiul verde, pentru a nu lua amendă, iar locurile de parcare să rămână goale?

NOTA REDACȚIEI : precizam ca în momentul realizării pozelor un echipaj al Poliției Locale a trecut prin fata noastră și ne-a claxonat în semn de avertizare pentru ca pozam mașinile parcare pe spațiul verde.

Legea nu este lege pentru toți sau atunci când se da o „dezlegare” nu se da pentru toți la fel?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Ce să mai înțelegi? ADP dă amenzi de parcare, politia locală trece cu vederea parcările pe spațiile verzi

  1. Nu există nici un fel de dezlegare! Gardienii publici sunt incompetenți și nu cunosc legea! Ei nu știu că era obligația lor de a amenda!
    Reparațiile la stricăciuni, tot noi, fraierii le vom plăti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *