Oamenii din cartierul Solidarității așteaptă poliția în zona ca să îi scape de drogați. Unul din ei este tătic, altul mic infractor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lumea este tot mai scandalizată de imaginile cu persoanele drogate surprinse în cartierul Solidarității. Se pare că cei din zonă sunt obișnuiți cu astfel de imagini, afirmând că se întâmplă frecvent să se intersecteze cu aceste personaje.

Sunt persoane care chiar îi cunosc pe acești tineri, o persoana din cartier care dorește să își păstreze anonimatul ne-a relatat faptul că unul dintre tinerii surprinși în poze este chiar părinte, dar unul interesat mai mult de propria stare de euforie decât de binele copilului.

Cel de-al doilea se pare că este un infractor mărunt, cunoscut în zonă pentru că a fost luat de poliție o dată după ce a agresat o bătrână și i-a furat banii pentru a-și cumpăra droguri.

Persoana care ne-a povestit despre cei doi ne-a trimis și o poza cu aceștia, în parc, afirmând că lumea se teme de ei, fiind deseori agresivi cu cei din jur, în special când nu și-au luat doza de droguri.

Lumea din cartier așteaptă prezența poliției în zona pentru a-i ridica pe cei doi și pentru a-i scăpa pe locuitorii de buna credință din zona de frica pe care o trăiesc când se întâlnesc cu aceștia.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *