Daiana Feher : Impresii despre prima ședință de epilare definitivă cu laser

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Pentru multe persoane subiectul epilare definitivă este încă un subiect Tabu, mai ales într-un oraș ca Satu Mare. Cu toate acestea în ultimii 5 ani s-a observat o creștere semnificativă a numărului de persoane care apelează la această metodă deoarece pe termen lung are cele mai multe beneficii : cost mai redus, piele fără iritații, aspect mai plăcut, tot timpul pregătită de o ieșire la piscină etc.
Adevărul este că s-au creat și diferite mituri, unul dintre ele fiind că aceste metode de epilat nu sunt eficiente, vorba multor cosmeticiene : “Lasă că tot la mine ajungi”. Da, este posibil în anumite condiții, pentru că am observat foarte mulți clienți care nu sunt curioși de aparat și tehnologie, ci doar să fie prețul cât mai mic. La aparatele de slabă calitatea sau cu tehnologii vechi cresc riscurile de arsuri, tratament ineficient, pete de pigmentare, creșterea firului de păr la loc chiar și după câteva luni etc.
La Pearl Beauty Center Satu Mare se utilizează în beneficiul clienților unul dintre cele mai bune aparate de epilare laser din lume, produs de Syneron Candela, cunoscuta firmă ce produce aparate medicale pentru estetică. Este unul dintre cele mai eficiente aparate, sigur pe toate tipurile de piele și dispune de modul MOTIF – fără durere! 
Daiana Feher a scris recent pe blogul personal despre prima experiență la Pearl Beauty Center. Află cum a decurs prima ședință de epilare definitivă cu laser cu modul MOTIF din live-ul făcut pe Facebook :

Epilare definitiva nedureroasa Pearl Beauty

Publicată de Daiana Feher pe 30 Mai 2018

Cum a fost prima ședință la Pearl Beauty Center?

“Am mers cu o oarecare emoție, și frică de durere, deoarece în urmă cu mai bine de 5 ani, am facut cateva sedințe cu un aparat IPL, iar experiența nu a fost una foarte confortabilă, având nevoie de gheață sau de creme anestezice pentru a nu simți durere, însă de această dată am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea și de eficiența aparatului eLase ELOStm, dar mai ales de LIPSA TOTALA DE DURERE.”
Se poate observa și din video că nu se simte nici o durere. Mai mult decât atât, prima ședință o face chiar vara, când multe persoane se feresc de astfel de tratamente pentru că nu cunosc detaliile acestei proceduri și de multe ori luăm în calcul tot felul de zvonuri eronate. Am adus mai multe lămuriri pe pagina : epilare definitivă vara. Așa cum menționează și Daiana în live, principalul incovenient vara este faptul că nu putem face solar și nu putem sta expuși la soare timp de 2-3 săptămâni. Trebuie să ferim zona tratată de razele soarelui și să folosim cremă cu factor de protecție.
Ai ales să faci epilare definitivă vara, de ce crezi că unele fete evită să facă această procedură pe timpul verii? 
“M-am documentat temeinic înainte de această procedură,  astfel am descoperit că aparatul folosit la Pearl Beauty Center este unul renumit ce reduce semnificativ reacțiile adverse posibile, iar dacă respectăm câteva condiții minime impuse nu avem de ce să ne facem griji. Cel puțin, personal consider că sunt condiții ușor de îndeplinit de orice persoană precaută. Cred că lumea nu deține suficiente informații și este speriată de eventualele neplăceri care s-ar putea produce.”
Vă așteptăm cu drag să ridicați catalogul de servicii și prețuri pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 23, colț cu Avram Iancu.
Prezentare salon :

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *