Organizația PNL cu cele mai bune rezultate la alegerile locale se opune excluderii consilierului județean Adrian Cozma din PNL

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Biroul permanent local Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia. Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului. În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Santău.

Membrii organizației Santău consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean. Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuielă politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare al consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL. Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă. Atragem atenția că acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare. Totodata precizam  faptul că organizația locală Santău este  organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare având 8 conilieri locali, primar si viceprimar PNL.

Sursa: BPL PNL Santău

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *