Un șofer beat a dat alcooltestul peste cap, la un filtru al poliției, în centrul orașului

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au identificat, în trafic, pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism, după ce consumase băuturi alcoolice.

Astfel, rezultatul testării cu aparatul alcooltest, a indicat o concentrație alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot, ieri, 11 iunie a.c., în jurul orei 22.00, și polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Coca, care conducea un autoturism pe raza localității unde domiciliază aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze, se continuă verificările în dosarele penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *