Un violator în serie, care a făcut victime și în Satu Mare,a fost arestat din nou, la scurt timp după ce a fost eliberat din pușcărie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bătălan Petru a avut parte de prima condamnare pentru viol în anul 2010, după ce a violat o persoană.Aflat câteva zile în libertate, bărbatul a mai comis un viol în județul Satu Mare în 213, când a supus la raporturi sexuale cu forța o bătrână de 71 de ani. Acesta a fost reținut în 2013 de polițiștii sătmăreni, ca mai apoi să fie condamnat la 5 ani de închisoare.

Eliberat recent, bărbatul a mai comis un viol. Mai exact zilele trecute, aflându-se în Hunedoara, acesta a urcat într-un taxi condus de o femeie, pe care a lovit-o și a amenințat-o să îl ducă în afara orașului, acolo unde, tot sub amenințări, a supus-o unor acte sexuale.

„Luni, în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *