PNL Tășnad trece peste capul conducerii partidului și votează împotriva excluderii lui Adrian Cozma din partid

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Biroul permanent local Tășnad s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 13 iunie pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia din PNL.
Am considerat ca este necesară întrunirea BPL Tãsnad, pentru a lua o poziție ferma fața de această problema care din punctul nostru de vedere dacă s-ar materializa prin excluderea colegului nostru Adrian Cozma, ar reprezenta o mare problemă pentru credibilitatea și viitorul PNL la Satu Mare.

Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, din data de 15.06.2018.
În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Tasnad, va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului județean Adrian Cozma din PNL.

Membrii organizației Tășnad consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid cea mai importantă voce, respectiv cel mai activ consilier județean.

Privim cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în ultima perioada în PNL Satu Mare și consideram ca aceste derapaje trebuie urgent stopate.
Ne alăturăm ideii lansate de mai multe organizații locale Din PNL Satu Mare că este nevoie de intervenția urgentă a conducerii centrale pentru rezolvarea problemelor din PNL Satu Mare.

Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare ale consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL.

BPL PNL Tășnad

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *