Drept la replică în cazul angajaților supermarketului care hrănesc un câine agresiv, în Micro 16 „: E o răzbunare”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La scurt timp după apariția materialului cu privire la un supermarket din Micro 16 care a pus stăpânire pe curtea unui bloc, angajații acestuia hrănind un câine agresiv care sperie locatarii din bloc, am fost contactați de angajații supermarketului cu pricina, care au dorit să își expună punctul lor de vedere cu privire la acuzațiile care li se aduc.

„Câinele acela e acolo de doi ani, nu l-am adus noi, îl mai hrănim, dar îl hrănește și lumea din bloc. Nu a mușcat niciodată pe nimeni. Bănuim cine a făcut reclamația, pentru că este doar o persoană care nu suportă câinele, este vorba de un fost angajat al nostru pe care l-am dat afară pentru că a furat de la colegi, chiar și acum mai având o datorie de 200 de lei către aceștia. Este doar o răzbunare ceea ce a încercat să facă prin reclamația care v-a transmis-o”, afirmă un reprezentant al supermarketului de pe strada Brândușa din cartierul Micro 16.

Interlocutorul a afirmat că acel câine despre care este vorba nu a atacat niciodată pe nimeni, cu atât mai puțin să muște. El este microcipat și nu a fost ridicat nici de către hingheri din această cauză.

Articolul inițial în puteți citi aici:

Sătmărenii reclamă: Un supermarket din Micro 16 a pus stăpânire pe curtea blocului, iar angajații hrănesc un câine care le sperie copiii

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *