Plouă, dar nu ai intra în casă și ți-ai organiza petrecerea pe terasă? La Yago nu te plouă, nu te ninge, pe terasă petrecerea se-ncinge

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vara aceasta am avut parte de vreme capricioasă, iar de multe ori diminețile ci soare și căldură s-au transformat în după amieze cu furtună și ploi puternice. În această situație nu îți prea vine să îți programezi o petrecere sau o zi de naștere în aer liber, pentru că riști ca ea să se termine înainte de a începe sau pe când se simte lumea mai bine.

Totuși dacă alegi să îți organizezi petrecerea la terasa acoperită a restaurantului Yago de pe bulevardul Aurel Vlaicu, nu ai nici el mai mic stres cu privire la vreme, pentru că terasa este acoperită, fără să permită ploii să te deranjeze la masă și nu îi afectează nici pe cei care stau lângă grătar sau ceaun, pentru că și acestea sunt ferite de ploaie.

Cei de la restaurant sunt extrem de permisivi, închiriind doar locul, mai departe fiind sarcina ta să îți aduci cele necesare pentru masa festivă și chiar pe cine dorești tu să le pregătească la ceau sau la grătar.

Dacă cauți să îți organizezi ziua de naștere, un botez, o petrecere de firmă sau orice alt eveniment și ai nevoie de o terasă unde să nu fii la mâna vremii, sună la Restaurantul Yago și fă o rezervare.

Telefon:  0749 479 691

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *