Vrei mai mulți bani la salar? O firmă din Satu Mare oferă bonus de 250 lei pentru productivitate și 300 lei pentru fiecare viitor angajat recomandat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu sunt puține cazurile în care, în diferite firme, cei care muncesc mai mult și își dau mai mult interesul sunt cei care sunt cel mai puțin apreciați de către șefi, acest lucru fiind vizibil chiar și pe fluturașul de salariu.

La WOCO PSC Rom acest lucru nu îl vei întâlni niciodată pentru că în cadrul acestei firme nu se pune accentul pe prietenia din afara orelor de serviciu dintre angajați sau dintre angajați și cei din conducere, ci pe cât de productiv este fiecare angajat în parte. Iar productivitatea este răsplătită de conducerea firmei cu prime de până la 250 lei la salar.

 

Nu doar productivitatea se plătește și este recunoscută ci și efortul de a sta peste program, care este recompensat cu un bonus de 100% din plata unei ore de lucru în timpul programului, iar fiecare zi de weekend lucrată reprezintă un premiu de 50 lei brut la salar, asta pe lângă plata orelor suplimentare cu 100%. La toate acestea se adaugă un salariu pe care ți-l negociezi singur la interviul de angajare și primești un tichet de masă de 15 lei pentru fiecare zi lucrată.

Cei care doresc să adune și mai multe bonusuri la salar pot recomanda firma unui prieten sau unei cunoștințe în căutare de loc de muncă, iar dacă acesta semnează un contract de muncă, cel care l-a recomandat primește un bonus de 300 lei.

Dacă și tu ești interesat de un loc de muncă, contactează-i pe cei de la WOCO PSC Rom la datele de contact de la afișul de mai jos.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Vrei mai mulți bani la salar? O firmă din Satu Mare oferă bonus de 250 lei pentru productivitate și 300 lei pentru fiecare viitor angajat recomandat

  1. Капсулы и шипучие таблетки имеют разный состав. Капсулы Unitox содержат: сумах; пижму; кору осины; лапачо; полынь; гвоздику; годжи; уснея; черный тмин; пау де арко; семена тыквы; падуб. В состав шипучих таблеток Unitox входит: овес; лабазник; кукурузные рыльца; рейши; любисток; ферула; женьшень; шиитаки; облепиха; амарант; панты марала. Юнитокс не поможет вам избавиться от глистов. http://pro-zeroprost.ru/biogrow Где купить противогрибковое средство Мицинорм для здоровья стоп и ногтей. Заказы на покупку лекарства принимаются на сайте производителя все 24 часа в сутки. Оперативно работает доставка, оплата производиться только после получения посылки. Поражение грибком – очень серьезное и опасное недомогание, чреватое рядом последствий, которые могут закончиться хирургическим вмешательством.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *