Sediul PSD Satu Mare a fost atacat cu sticle incendiare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un eveniment nedorit a avut loc în după masa zilei de duminică la sediul PSD Satu Mare de pe strada Ștefan cel Mare numărul 1. Persoane încă necunoscute au plasat două sticle incendiare la ușa de la întrare, după care au plecat la rapid. La scurt timp sticlele au explodat.

„Două sticle au fost incendiate duminică şi puse chiar la uşa de intrare în sediul PSD Satu Mare, acestea explodând imediat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în sediul PSD nu se afla nimeni în acel moment.

Un trecător a observat sticlele incendiate și a sunat să ne informeze despre situație.

PSD Satu Mare va depune plângere la Poliție. Autorii vor putea fi identificați cu uşurință de polițiști, întrucât în zonă sunt instalate mai multe camere de supraveghere.

Considerăm că protestul, critica, libertatea de exprimare sunt sănătoase şi garantate de Constituție, dar Violențele şi actele extremiste NU!”, anunță cei de la PSD Satu Mare.

Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale. Nu sunt semne că ar fi fost vorba de către protestatarii din Satu Mare, dar fiind faptul ca evenimentul s-a petrecut înainte de ora programată pentru proteste.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *