Accident în intersecția strada Dariu Pop – Bulevardul Cloșca

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane a avut loc intersecția străzilor Dariu Pop cu Bulevardul Cloșca.

Se pare ca șoferul autoturismului Ford a forțat ieșirea pe Bulevardul Cloșca, fără sa cedeze prioritate unui autoturism marca BMW care circula regulamentar pe strada principala. Acesta din urma nu a mai reușit sa evite impactul dintre autoturisme.

În urma coliziune unul dintre pasageri a acuzat dureri la nivelul capului. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Accident în intersecția strada Dariu Pop – Bulevardul Cloșca

  1. Avand in vedere pozitia si unde a fost lovita masina, Fordul era trecut de mijlocul drumului, comform legii era deja incadrat corect. BMW-ul cat de regulamentar circula din moment ce airbag-ul pasagerului a sarit si Ford-ul in urma impactului s-a rotit aprope 180 grade? O verificare a vitezei? O verificare a unghiului de lovire a masinii? Si mai apoi BMW-ul era cu volan pe dreapta, observand urma impactului soferul a tras in dreapta punand in pericol viata pasagerului din stanga, din nou pentru ca „circula regulamentar” nu a reusit sa evite impactul. Cand circului cu 50kmh in oras adica in viteza legala, nu intorci o masina la 180 grade, nu sare airbag-ul si nu te panichezi ca boul tragnd in dreapta, avand in vedere viteza care o ai. Din nou romanismele tipice, din nou un cocalar cu volan pe dreapta, din nou tara de cacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *