OPINIE! Când crezi că poți să iei presa la p*la pentru că o „freacă în c*r” să afle mai multe decât vrei tu să afle

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aleșii locali, indiferent de partid, uită că funcțiile care le ocupă, fie că vorbim de funcții în administrație, fie în politică, sunt trecătoare, iar puterea dată de funcție, dispare odată cu ea.

Viceprimarul Albu deși aflat la al doilea mandat pe scaunul de viceprimar pare să nu conștientizeze acest lucru, dând dovadă de un comportament de mahala la adresa colegei jurnaliste de la satumarenews.ro, la sfârșitul conferinței de presă de astăzi, 10 Iulie.

În timpul conferinței jurnalista a întrebat despre posibilitatea de a intra în posesia listei cu cei care dețin suprafețe de teren pe traseul viitoarei centuri de ocolire, o întrebare legitimă și o informație publică solicitată. La sfârșitul conferinței viceprimarul Albu i s-a adresat „ Dacă chiar te freacă-n c*r, îți dau lista cu exproprierile”, un limbaj nelalocul lui și o atitudine jignitoare față de un jurnalist, mai mult față de o femeie.

Și în istoricul intersectărilor dintre reprezentanții obiectiv-sm.ro cu viceprimarul Albu exista un astfel de episod de condamnat. Acesta a atras atenția unui jurnalist din cadrul Obiectiv-sm.ro cu privire la faptul că dacă continuă cu materialele cu privire la alegerile conducerii organizației de tineret ( a fost un întreg scandal cu privire la organizarea lor și neinvitarea mai multor organizații pentru ca favoritul conducerii seniorilor să câștige) va condiționa un contract pe care Obiectiv-Sm.ro l-a semnat cu europarlamentarul Daniel Buda, deși acesta nu a fost un contract oferit de viceprimarul Albu și nu a fost nici primul contract încheiat între obiectiv-sm.ro și europarlamentarul Daniel Buda, respectiv Parlamentul European, pentru promovarea politicilor agricole comune europene.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *