În timpul programului, angajații personali ai primarului au sarcina să ironizeze persoanele publice pe pagini fantomă de Facebook

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De aproximativ o lună de zile, o veche pagină de Facebook folosită cu preponderență în campania electorală din 2016, intitulată „Satu Mare – cel mai tare” a fost reactivată. Aceasta a luat în colimator aproape pe toată lumea, și zicem aproape pentru că cei vizați au fost persoane din interiorul partidelor PSD, PNL și Alde, mai puțin UDMR, care au fost iertați.

Postările aveau rolul de a ironiza personajele prezentate, printre care viceprimarul Albu, consilierul județean Adrian Cozma, deputatul Octavian Petric, alte persoane din PSD, consilierul local Mihai Huzău.

O greșeală de redactare pe care am făcut-o avea să scoată la suprafață persoana din spatele acestei pagini. O știre cu un titlu care avea un cuvânt cu litere lipsă a fost distribuită pe Facebook de către noi, iar consilierul personal al primarului, fostul jurnalist Ciprian Fabian a fost cel care a făcut un print screen știrii, omițând faptul că lângă căsuța de comentarii îi apare fotografia de profil, ceea ce îl dă de gol că este persoana care se află în spatele paginii folosite pentru ironii.

Din momentul în care i-am atras atenția că s-a dat singur de gol cu privire la faptul că este cel care manageriază pagina, postările au dispărut, cu toate acestea am reușit să prinde prin printscreenuri două dintre acestea, cea care ne vizează și una care îl vizează pe consilierul județean Adrian Cozma, precum și un titlu care îl vizează pe consilierul local Mihai Huzău.

Menționăm că de ironii nu a scăpat nici viceprimarul Adrian Albu, care este indirect șeful lui Ciprian Fabian, viceprimarului atrăgându-i-se atenția că fumatul dăunează grav sănătății, fiind publicată alături de mesaj și o poza cu Adrian Albu și Mircea Govor, o poză care a făcut obiectul unei opinii pe site-ul www.obiectiv-sm.ro.

Despre această poză este vorba.

O analiză scurtă pe care am reușit să o facem scoate în evidență faptul că majoritatea postărilor au loc în programul de muncă al consilierului primarului, ceea ce scoate la suprafață preocupările celor din administrație în timpul orelor de la serviciu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *