Ai un copil mic, de până în 2 ani, și nu ai cu cine să îl lași acasă? Mica Copilărie – locul unde cel mic socializează, se joacă și e îngrijit ca la carte

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru familiile care nu dispun de ajutorul bunicilor sau au bunici mai tineri de vârsta de pensionare, care lucrează, îngrijirea unui copil nu este o sarcină tocmai ușoară, mai ales dacă mama dorește să se întoarcă la lucru mai devreme de cei doi ani de concediu de maternitate. Situația este identică și pentru mamele care conduc o afacere și e nevoie de prezența lor la birou pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie.

Centrul de îngrijire, care va primi în curând și statutul oficial de cresă, Mica Copilărie, este locul unde copilul dumneavoastră primește toată îngrijirea necesară, specifică vârstei. La „Mica Copilărie” sunt primiți copiii cu vârsta între 1 și 2 ani, indiferent că fac la oliță sau încă pampers, indiferent dacă mănâncă mâncare gătită sau doar din biberon.

Centru dispune de două îngrijitoare cu studii de specialitate în munca cu copiii, precum și de o bucătăreasă cu diplomă, specializată pe prepararea mâncărurilor pentru cei mici. Acestea se ocupă ca micuții să nu simtă lipsa părinților și să se acomodeze cu ceilalți copii, să își dezvolte abilitățile și chiar imunitatea.

Centrul dispune de camere de supraveghere video, părinții care își lasă copiii în grija celor de la „Mica Copilărie” putând să urmărească în orice moment, ce face copilul lor, dacă se respectă programul prezentat de cei de la creșă și în ce condiții se joacă și doarme cel mic.

Centrul de îngrijiri „Mica Copilărie” pune la dispoziția sătmărenilor două tipuri de program, unul de la 8 la 12 și altul de la 8 la 17, în funcție de nevoile și programul părinților, aceștia putând opta pentru programul care se pliază cel mai bine pe orarul de la muncă.

Creșa are program continuu, fiind deschisă și în perioada vacanței.

Pentru detalii suplimentare, apelați numărul de telefon: 0742126430 sau vizitați pagina de Facebook Mica Copilărie

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *