S-a deschis Maritim Relax&Fun – piscina, baltă de pescuit, saună și multe distracții. Preturi și detalii aici

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cel mai nou centru de relaxare din județul Satu Mare a fost inaugurat în cadrul zilei de sâmbătă, în localitatea Eteni, între Odoreu și Mediesul Aurit.

Maritim Relax&Fun promite sa fie unul dintre cele mai selecte locuri de petrecere a timpului liber pentru sătmăreni, indiferent de sezon. Piscina resortului este una acoperita, de unde poate ieși pe o terasa pentru a servi o bere, dar și pentru a sta la plajă. Piscina are în completare și o sauna, la care accesul este garantat pentru toți cri care plătesc bilet pentru piscina.

Tot în prețul biletului este garantat accesul la la masa de tenis de masa și o masa moderna de snooker (biliard), aflate la etajul clădirii.

Tot la etaj este o sala de conferinte, care poate servi și pentru loc de organizat evenimente restrânse din ounct de vedere al numărului de persoane – 25-30 de persoane. Complexul dispune de personal pentru evenimente, masa la evenimente urmând sa se servească în regim catering.

Cei care vin la piscina pot opta pentru a lua prânzul sau cina aici, din preparatele la minut care sunt puse la dispoziție de la bucătăria centrului de recreere.

Nu doar balaceala este disponibila la Maritim Relax&Fun ci și pescuitul, aici fiind la dispoziția pescarilor doua bălți, ce însumează un luciu de apa de aproximativ doua hectare, balta fiind populata recent.

Prețul unui bilet la piscina, pentru persoanele peste 15 ani este de 29 de lei, care include acces la sauna, la masa de biliard și cea de tenis de masa.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “S-a deschis Maritim Relax&Fun – piscina, baltă de pescuit, saună și multe distracții. Preturi și detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *