DJ BIA ne spune unde găsim cele mai eficiente tratamente anticelulită în Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Celulita este un coșmar pentru noi femeile, mai ales vara. Aspectul coajei de portocală, care este cauzat de retenția de apă și de acumulările de grăsime subcutanată, ne determină să evităm expunerea corpului la soare. 

Și totuși, cum facem să arătăm frumos vara asta, la mare, la soare, în concediu pe litoral? Bineînțeles că nu renunțăm la vacanță! Alegem un tratament care să ne scape cât mai rapid de celulită și care să ne ajute să avem pielea mai frumoasă vara aceasta. 

Despre modul cum poți scăpa rapid de celulită ne spune DJ BIA, care a reușit acest lucru. Este o tânără superbă din Satu Mare și care este renumită ca DJ, prin show-urile din cluburile din străinătate în special în Dubai. Este o femeie pasionată de muzică, care face acest job de câțiva ani și care deși duce o viață frenetică și uneori se ascunde în spatele consolei profesionale, nu a renunțat niciodată la feminitatea ei. 

Pe Facebook are peste 135 000 de fani care o apreciază și care îi aduc numai cuvinte de laudă. Bianca Marciuc, cunoscută ca DJ BIA, ne povestește cum a reușit să iasă învingătoare în lupta cu celulita, grație tratamentelor cu aparatul Eximia HR Platinum de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. 

De ce ai ales salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center? 

Am aflat de Pearl Beauty Center de la o prietenă care mi-a spus despre tratamentele corporale de la acest salon și a fost convinsă că voi fi mulțumită de rezultate. Am constat că salonul se ridică într-adevăr la nivelul așteptărilor. 

Salonul arre o echipă de specialiști profesioniști și care își doresc ca orice client să plece fericit și mulțumit de rezultatele terapiilor de la salon. 

Ce ar putea fi mai ideal? Salonul a investit în calitate și excelență, are aparate cu tehnologii de ultimă generație, iar în plus folosește și produse cosmetice Bruno Vassari care sunt cele mai eficiente și apreciate din lume. 

La recomandările primite, DJ BIA a decis să facă tratamentele de remodelare corporală la Pearl Beauty Center în dorința de a slăbi puțin, dar mai mult pentru a scăpa de celulită. 

De o perioadă îndelungată, de câteva luni, a încercat mai multe terapii – sport, dietă – pentru a scăpa de celulită și totuși, deși a avut și un instructor la sală pentru a face exercițiile corect, nu a reușit să elimine celulita așa cum și-ar fi dorit.

Cu ajutorul salonului Pearl Beauty Center a reușit să scape de problema celulitei datorită tratamentelor cu Eximia HR 77 Platinum care îmbunătățește drenajul limfatic și circulația sângelui. A făcut 12 ședințe “All in One” cu Eximia HR 77 Platinum și a eliminat toxinele acumulate, s-a și redus stratul de grăsime și celulita, a redus circumferința taliei cu câțiva cm deși acesta era un scop secundar. 

A făcut și împachetări corporale cu produse de brand Bruno Vassari și am folosit cremele recomandate de specialiștii de la salon și acasă. Pentru obținerea rezultatelor dorite am continuat să am o viață activă, să fac sport și să renunț la grăsimi, produse fast-food, pop-corn și alte alimente nesănătoase. 

Cu aceste terapii silueta mea a devenit mai frumoasă, am scăpat de 10 cm cumulat de pe toate zonele, am slăbit de la 54,5 la 48,5 kg. Aspectul pielii este vizibil îmbunătățit, am observat că a crescut elasticitatea și fermitatea pielii iar aspectul de coajă de portocală a dispărut aproape complet. 

Recomand aceste tratamente pentru reducerea celulitei pentru că sunt într-adevăr eficiente și pe mine m-au convins că merită promovate.

Informații despre tehnologiile și tratamentele de la salon le puteți găsi și pe pagina de Facebook –https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro și pe site.

Puteți ridica catalogul de servicii și prețuri de la salon pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. colț cu Strada Avram Iancu, Nr.58.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *