Și femeile sunt agresize, uneori, în trafic. Două chiar au rămas fără permis după ce au fost „viteze” pe șosele

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de ieri, 7 august a.c., polițiștii sătmăreni au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru locuitorii din județ.

Pentru neregulile constatate, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50 000 de lei.

De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 6 conducători auto.

Două conducătoare auto, de 40, respectiv 49 de ani, ambele din Satu Mare, au fost identificate de către polițiști, în trafic, în timp ce efectuau manevra de depășire neregulamentară. Acestora li s-au reținut permisele de conducere.

Polițiștii au surprins cu aparatele radar, patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 29 și 42 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 101 și 126 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h.

Atragem atenția conducătorii auto să țină cont de faptul că viteza determină creșterea distanței de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă și totodată, aceasta determină și agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză, astfel că este obligatoriu pentru aceștia să respecte limitele de viteză stabilite pe fiecare tronson de drum.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *