A régi strand amely a Szamos árvíz által fenyegetett oldalán található, ismét téma a sajtóban

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Azok akik 1990 után születtek már nem emlékeznek rá, viszont szüleik még most is vigan emlékeznek vissza az akkori strand gyönyörűségére, amely Szatmárnémetiben volt. Strand, amely a Szamos azon részén van, ahol kifejezetten nagy esély van az árvizre, túl a töltésen ott ahol a mostani termál strand foglal helyet.

A digi24.ro alkalmazottjai, létrehoztak egy egy anyagot amiben bemutatják ezt a rég elfelejtett helyet, amely már sajnos az időjárás miatt, a benőtt gaz és az érdektelenség miatt, ilyen siralmas helyzetbe került az évek elmúltával. Felkeretstek több olyan embert és helyi lakost aki kellemesen emlékezik vissza az egykori hely szépségére, ahol egykor még az emberek egy kellemes időt töltöttek el és ugyanakkor kiváló volt relaxálni.

A strandnak azon része koncesszióba került az aktuális termál stranddal együtt, amelybe Beny Tantas fektetett belé hogy felújítsa. Viszont a befektető elmondása szerint, azt a területet többen is elfoglalták igy tehát a jogi helyzete annak a területnek nem engedélyezi az újabb felújítást és a korszerűsítést, mivel nem az ő tulajdona. Addig ameddig valaki nem avatkozik komolyabban bele a terület jogi helyzetébe és ennek megtisztításába, addig ez a hely a hajléktalanok számára nyújt majd menedéket és egy olya terület lesz amelyen fokozottan, évről évre egyre nagyobb lesz a gaz és egyre vadabb területté válik.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *