Ștrandul vechi, din zona inundabilă a Someșului, subiect în presa națională

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei născuți după 1990 nu își mai aduc aminte, dar părinții lor rememorează și acum frumusețea vechiului ștrand din municipiul Satu Mare, cel care se afla în zona inundabilă a râului Someș, dincolo de dig fata de actualul ștrand termal.

Jurnaliștii de la digi24.ro au realizat un material despre acest obiectiv lăsat dorada vremii, buruienilor și indiferenței. Aceștia au vorbit cu mai multe persoane care rememorează frumusețea de altădată a acestui ștrand, unde lumea găsea o oaza de liniște și de relaxare.

Partea aceea de ștrand a fost concesionat la pachet cu actualul ștrand termal, în care Beny Tantas a investit pentru modernizare, dar investitorul afirma ca acel teren are o situație juridica încerca și ca mai multe persoane și-au intabulat bucăti din acel teren, ceea ce nu ii permite lui sa investească și sa construiască, fiind un teren ce nu ii aparține.

Pana cineva se va implica pentru a rezolva situația juridica și pentru a curata și moderniza locul, acesta este de multe ori casa oamenilor fără adăpost și un teren care se salbaticeste de la un an la altul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *