Cum este văzută investiția de 1 miliard de euro a celor de la BMW, la Debrecen. Putea fi în România, dar noi nu avem autostrăzi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ca și cum ai arunca o piatră într-o baltă liniștită, așa s-a agitat apa stătătoare din Ungaria, mai exact cele din Debrecen îndată ce au aflat că nemții de la BMW urmează să investească într-o uzină care va fi situată în orașul estic, în Debrecen.
Pe scurt, cifrele arată următoarele: Investiția este în valoare de 1 miliard de euro, anual se vor produce 150.000 de autovehicule, 1.000 de locuri libere, pentru doritori, pentru cei care vor să se alăture la producerea autovehiculelor. Producția va începe în anul 2023, iar recrutarea muncitorilor va începe anul viitor.

Cei de la Audi Győr, Szuzuki Esztergom, Mercedes Kecskemét și Szentgothárd Opel, au fost rugați să-și exprime opinia în legătură cu noua investiție din Debrecen. Cel mai probabil din cauza concediilor din această perioadă, doar cei de la Mercedes și de la Opel și-au exprimat opinia.

Cei de la Opel Ungaria salută, noul investitor prezent pe piața auto din Ungaria, a declarant Kaszas Zoltan.

Reprezentanții Mercedes în schimb au fost puțin mai retrași în legătură cu declarațiile, pentru că filosofia lor de bază este tocmai abținerea de la declarații sau opinii referitoare la alte companii auto.
  • Daimler AG este prezent în numeroase țări și oferă peste tot oferte de muncă de înaltă calitate și oportunitatea de a progresa și de a evolua pe mai multe planuri. Tocmai de aceea este atât de populară această companie, la fel este și în Ungaria, unde conform statisticilor, uzina Mercedes-Benz este cel mai atractiv, la capitolul ofertelor de muncă. A răspuns Ludovig Orsolya, purtătoarea de cuvânt de la Mercedes Kecskemét, la întrebarea Cât de tare a tulburat investiția celor de la BMW, recrutarea forței de muncă.

Articol tradus si preluat din presa din Ungaria
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *